HTC One X


One X kör fyrkärniga Tegra 3 och det finns prestanda så det räcker och blir över, både till 3d-spel, vilket Nvidia jobbar hårt på att porta till Android, och till en smått fantastisk kamera-app. Du kan ta supersnabba bildserier i hög upplösning och plåta samtidigt som du filmar. Lurens välvda baksida är skön att hålla och skärmen på hela 4,7 tum övertygar.

Vi får också riktigt skönt ljud ut hör-lurarna med Beats Audio-ljudsystemet. Varning dock för att pressa processorn för hårt, den slukar då batteriet väldigt fort.

+ Bra skärm. Prestanda. Underbar kamera.
- Kan förbruka batteri snabbt. Ingen minneskortplats.

LG Optimus True HD LTE

LG Optimus True HD LTE är den senaste och bästa 4g-telefonen. Den har riktigt bra högupplöst skärm, först bland 4g-mobilerna. Tyvärr kör den gamla Android 2.3, och även om LG lovat att uppgradera är beskeden om när det sker vaga. Dessutom drar 4g mycket ström, och batteriet mäktar inte med speciellt bra.

Kameran är godkänd och presterar bra färger men klarar sig ganska dåligt i sämre ljusförhållanden.

+ Skärmen. Datahastigheten.
- Batteriet. Har inte senaste Android-versionen.

LG Optimus 4X HD

Optimus 4X har ett kantigt utförande, räfflad baksida och skönt grepp, men är något plastig. Skärmen är av högupplöst ips-typ. Bra, men sida vid sida med en HTC One X vinner HTC. Under skalet sitter snabba Tegra 3 med fyra kärnor. Det ger grymma prestanda men också en viss risk att den ska sluka batteri.

Gränssnittet bygger på Android 4 men med LG:s eget Optimus UI 3.0. som skal, men en handfull extra funktioner. Kameran klarar av burst mode, att ta bilder snabbt i följd, men inte lika snabbt som HTC One X.

+ Skärmen. Gränssnittet. Batteriet.
- Kameran. Utseendet.

Info från Prisjakt
Samsung Galaxy S III GT-i9300 16GB
  • Pris från: 1 720  kr Se alla  23  priser
  • Skärmupplösning: 720x1280  pixlar
  • Operativsystem: Android 4.3 (Jelly Bean) 
  • Skärmstorlek: 4.80  tum
  • Batterikapacitet: 2100  mAh
  • 4G LTE: nej 
  • Färg: Blå, Brun, Grå, Rosa, Röd, Svart, Vit 
  • Se mer fakta
Betyg från konsumenter:
Prisjakt betyg 8.67 Läs alla  261  omdömen